elokuu 2012

Teeri, koppelo vai peltopyy?

Elo
16

 Pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun osallistuin metsästyskurssille viime viikonloppuna.  Luotosen kämpällä Viitasaarella järjestetyn Sikariportaan metsästyskurssi kertoo yrityksille suuntaamisen lisäksi järjestäjän Keski-Suomen kauppakamarin huumorintajusta nimensuhteen.  Kurssi järjestettiin yhteistyössä Viitasaaren riistanhoitoyhdistyksen kanssa ja se oli täyttä asiaa, pätevät opettajat, kiinnostava asia ja upea luonto ympärillä.

Posted By Eeva Lindqvist lue lisää

Monten esittelypäivä Turussa

Elo
02

Pidän Turussa sunnuntaina montén esittelypäivän, jossa on aluksi monten tietoisku, jonka jälkeen tutustumme montén kevyeen istuntaan käytännössä tallialueela ja mahdollisesti myös radalla.

Posted By Eeva Lindqvist lue lisää

Jotain jännittävää

Elo
01

Taas on se aika vuodesta: taivaalla pörräävät helikopterit, ihmisiä näkee kulkevan porukoissa, enimmäkseen he ovat pikkupoikia, miehiä, mutta on joukossa naisiakin. He kulkevat selvästi päämäärätietoisesti vaikka itse en kohdetta näekään. Heillä on selvästi paljon pohdittavaa ja heillä on varusteita; kumisaappaita, värikkäitä lippiksiä ja  he tietävät jotain jännittävää mistä minulla ei ole aavistustakaan.

Posted By Eeva Lindqvist lue lisää